Kontakta oss

Har du frågor kan du använda vårt kontaktformulär eller Eposta oss på info@ultimategym.se


I föregående inlägg som skrevs i oktober uppgav vi att vi skulle återkomma när träningarna skulle kunna återupptas. Tyvärr får vi istället nu meddela att vi utifrån den nuvarande situationen inte vet när det kan ske. Det har knappast gått någon förbi att läget i Sverige och många andra platser på jorden är ansträngt på grund av Covid-19. Vår förhoppning var att det under vintern skulle lättas och att rekommendationerna därmed också skulle tillåta den typ av träning vi bedriver vilket tyvärr inte varit fallet. Tvärtom har rekommendationerna blivit striktare och sedan 14 december gäller de nationellt istället för på regionnivå. Nu talas det också om en pandemilagstiftning där rekommendationer istället kan innefattas av lagen. Vi vill självklart inte medverka till lagstiftning där vår älskade sport riskerar att i praktiken förbjudas genom att bryta mot de nuvarande rekommendationerna.

Vi är oerhört frustrerade och vi vet att alla våra medlemmar och vänner delar den frustrationen. I synnerhet när vi efter sommaren kom igång på ett sådant utomordentligt sätt. Många tog sina första steg som kampsportare, några förberedde sig för att göra tävlingsdebut och andra siktade på att nå mål ställda flera år tillbaks.

Jag önskar av hela mitt hjärta att jag slapp skriva detta, att jag istället kunde meddela att vi genomfört förberedande möte under mellandagarna och nu hade ett färdigt datum och koncept för terminsstart. Den här ovissheten tär på oss alla. I syfte att avsluta i någon slags positiv anda så uppmanar vi alla att göra vad som kan göras. Gör kroppsövningar hemma, gå ut och spring, titta på instruktionsfilmer hemma, lägg ut en madrass på golvet och låna någon i ditt hushåll att öva på.

Ge inte upp, jag tror på dig och glöm inte att det är aldrig så mörkt som innan gryningen.

/Jörgen ... Se merSe mindre

Enligt de nya riktlinjerna om Corona, så har vi instruktörer beslutat att ställa in alla ordinarie träningar. Det här innebär att samtliga stilar ställer in sina ordinarie pass (Bjj, MMA, Sw och thaiboxning). Covid-anpassade träningar i lite grupp kommer startats upp inom kort. Hoppas att ni håller er friska och krya. Skulle det vara några frågor kan ni höra av er till din instruktör. ... Se merSe mindre

Ingen thaiboxning idag tyvärr! ... Se merSe mindre

Vi samarbetar stolt med

serneke.se

----------------------------------------------------------

Reblez.se